Aurinko, on se vaan nätti! Ja nätti on luontokin.

Tulipa tätä kesää siis odotettua hartaasti ja viimein se on täällä. Loma alkoi ja univelkoja on tässä saanut rauhassa maksella muutaman päivän aikana - tai no lähinnä yöllä, sillä yöt näyttävät nyt venyvän sellaisiksi kellon ympäri kestäviksi. Mutta ei hätää, kyllä tästä kuluneesta keväästä pian toivutaan!!(?) :)

Ensimmäiset ukkosen aiheuttamat tuhotkin on jo tältä kesältä koettu, josko ne jäisivätkin sitten tähän yhteen kertaan (modeemi + joku osanen koneesta hajosivat. Mutta kiitos atk-nörtti-veljen, varaosat ja apu löytyi helposti!) Sadepäiviä on nähty, joten toivottavasti aurinko todellakin jaksaisi nyt pysytellä näkyvissä. Ainakin parin tulevan viikon aikana, kun ulkoilmassa tulee luultavasti enemmän liikuttua.

Muilta osin pää tuntuu tällä hetkellä kyllä äärimmäisen tyhjältä. Onneksi nyt ei tarvinne paljoa ajatellakaan. Toisaalta yksi koe vielä olisi ensi viikolla edessä, joten siihen pitäisi lukea - ja mitähän siitäkin tulee, kun mitään ei jää päähän. Noh, sen näkee sitten. Toiveena olisi, että numero nousisi edes yhdellä, mutta läpi kyseinen kurssi nyt onneksi on joka tapauksessa, että mikään hätätila ei kyseessä tosiaan ole...

Joopa joo.. Nyt, havaittuani ettei tekstiä synny lähellekään samalla tahdilla ja yhtä helposti kuin tavallisesti, siirryn pois sisätiloista vaikka pihakeinuun istuskelemaan ja nautiskelemaan, kun solen skiner idag!!!





Sommaren är kort
de mesta regnar bort
men nu är den här
så ta för dig
solen skiner idag
Hösten kommer snart
de går med vindens fart
så lyssna på mig
solen skiner
kanske bara idag!

(Tomas Ledin - Sommaren är kort)