Siis enää ei ole aikaa mihinkään!! Siinä mun kuulumiset tällä hetkellä lyhyesti.

Tarkoittaa siis sitä, että kalenteri on viikonlopuksi ja ensi viikoksi buukattu täyteen tekemistä. Jatkuvasti saa olla nykyisin säntäämässä paikasta toiseen. Onhan se mukavaa toki, kun tekemistä riittää. Lapsenlikka-keikkaa, koulujuttuja ja -tapaamisia, kavereita, sukulaisia, perhettä, kampaamoaikaa (="sisko-päivä"), kyläilyä, vappugospelia ja siitä toipumista, synttäreitä......... :O Miten sitä kohta enää kerkee mihinkään.. Ja tosiaan opinnäytetyötä pitäis keritä jossain välissä oikeesti vielä kyhäämään kasaan.. Mutta niin, missä välissä?

Ja kun nämä tämän ja ensi viikon riennot on riennetty, niin uusi harjoittelu taas odottelee - ja tällä kertaa kevään viimeinen, mutta pelottavin harkkajakso!

Mulla oli jossakin vaiheessa tarve ottaa elämä lunkisti. Piti olla omaa aikaa ja hetkiä, millon pystyin hiljenemään ihan totaalisesti omiin maailmoihini. Noh, ei ole pahasti ikävä kyllä niitäkään aikoja (se oli aika yksinäistä puuhaa pidemmän päälle), mut kyllä nyt taas mennään niin lujaa, että tipahdan ehkä kyydistä ennen pitkää.

Noh, eipä se mitään. Kohti uusia seikkailuja mennään. Mut kyllä nyt jo tekis mieli pompata suoraan toukokuun viimoseen päivään ja pöllyttää kaikki ressitomut pois olkapäiltä!

Ja miten se menikään, "vierivä kivi ei sammaloidu" :P Lisää vauhtia siis!