Päivät seuraa näköjään toisiaan ja aika se vaan kuluu. Viikko ois vielä lomaa jäljellä, tarkalleen. Mut eiköhän tää loppuaika nopiasti kulu, ehkä liiankin! Touhua on ainaki riittäväny mukavasti, ja jos ei muuta, niin lumitöissä menee aika tuolla pihamaalla. Eilenkin sitä oli tullu jotai 16 senttiä, mut ei kyllä harmita tippaakaan - onpahan ainaki valkosta maassa talvena, niinku pitää ollakin :)


Heh, tein taas noita hassuja testejä, mitä netistä nyt ikinä löytyykään. Mussa on kuulemma 75 % yhdennäköisyyttä Ali Laundryn kanssa. Joo toki!!! imagecache2.allposters.com/images/151/2647.jpg :D :D

Toisen testin mukaan mulla on valloittava hymy (missä missä??) ja olen ilahduttavaa seuraa kenelle tahansa. Kas vain, nyt loppui siis erakoituminen!

Kolmannen testin tuloksessa mainitaan, että olen lapsenomaisen aito persoona, joka hyppelee kuralätäköissä! No nuo kuralätäköt voi pitää paikkansakin, ainakin joskus.

Joo, siis onko noitten tarkotus nyt vaan saada ihmiset iloiseksi, uskomaan itestään liikoja vai mikä on homman tarkoitus?!!! Hah hah..


Jaa, tekis mieli tänne kovasti jotain fiksuja elämänviisauksia kirjotella, mut enpä saa mitään aikaseksi. On niin kaikinpuolin sanaton olo, että kai se sitte jonkunmoisena mitäänsanomattomuutena purkautuu ;)

"Help me fight through the nothingness of life"
(Matthew West - The Motions... hyvä kappale toki kokonaisuudessaan!)