Tein Helmi-testin "oletko jouluihminen" :D www.mtv3.fi/helmi/kuudesaisti/artikkeli.shtml/762119 Ja tässä vastaus:

"Olet jouluihminen

Kai tiesitkin, että olet täysiverinen jouluihminen? Jouluaika ei koskaan ala mielestäsi liian aikaisin, sillä kaikkea ihanaa puuhaa on yllin kyllin ennen h-hetkeä. Osaat kuitenkin myös nauttia kaikista valmisteluista, ja koko joulunalusaika on sinulle yhtä juhlaa."

Eipä tuo juuri yllätyksiä siis tarjonnut....


Mitähän muuta. Tänään on tullut touhuttua taas kaikenlaista! Heräsin myöhään ja sitte tuli veljen perhe käymään. Pikkumiehen kanssa lähettiin kyllä ulos puuhastelemaan melkeen heti. Eipä siinä kauaa mennytkään, kun huomasin itsenikin hyppimässä lumihankeen ja telmimässä siellä. Poika nauraa käkätti vieressä. :D Kivaa oli! Pitäis vissiin harrastaa useammasti tuommosta puuhaa - se saa mukavasti veren kiertämään.. Sitä on kerinny kummasti jo unohtamaan kaikki lapsuuden hauskuudet, vaikkei siitä omasta mukulaiästäkään nyt niin mahdottomasti aikaa ole ;) Sääli, että nykyisin sitä on niin kiire ja "aikuinen", että elämän pienet mukavat tempaukset jää usein tekemättä..

Ja mitä ulkoilusta sitten seurasi: vuotava nenä, punaiset (jäätyneet) posket, sulavaa lunta niskassa takin kauluksen alla, mutta ennen kaikkea iloinen mieli! :)

 

 

Joulumieltä sydämeeni keräilen, 

kuulen musiikin, näen valot kynttilöiden. 

Lumi ulkona maahan hiljalleen putoaa, 

yksin saan joulun rauhaa etsiä ja odottaa. 

Näen lapsen ilon ja huomaan aidon tunnelman, 

yritän löytää sen lähteen, ehkä löydän, mutta jälleen kadotan.

Joulu lähestyy ja huokaan lomassa puuhien,

oon aikuiseksi tullut, on takana huolettomuus lapsuuden.