Ompa ollut päivä - ei voisi enää enempää huonoja asioita tapahtua! Talossa paukkuu putket, ei tuu vettä, kaverilla ei mene ollenkaan hyvin ja suomi häviää usa:lle jääkiekossa rökäletappion!! Noh, suurin osa noista ongelmista on onneksi vähäpätöisiä, eniten surua ja huolta herätti pitkät turinoinnit iltapuhteella kaverin kanssa + ko. tilanteen selvittelyt :/

Miksi ihmeessä elämä on näin julmaa? Ehkäpä tuo kuulosti nyt kovin dramaattiselta. Mutta epäreilua joka tapauksessa? Noh, se on kai jollakin tavalla elämän tarkoitus - asettaa välillä tielle kaikenmoisia kommelluksia ja möhkäreitä, joiden kanssa joutuu taistelemaan välistä kovastikin. Mutta onneksi "me tiedämme, että ahdistus saa aikaan kärsivällisyyttä, kärsivällisyys koettelemuksen kestämistä, ja koettelemuksen kestäminen toivoa" (Room. 5:3-4). Vaikka sitten sataisi niskaan minkälaista lokaa tahansa ja elämä näyttäisi kovin synkälle, niin jostain se aurinko aina löytää säteillensä jossakin vaiheessa reitin risukasaankin :) Onneksi.

Oma oloni on samalla kyllä kovin kaksijakoinen, rehellisesti sanottuna. Toisaalta olen niin kiitollinen siitä, että vihdoin viimein olen löytänyt omien jalkojeni alle vankan perustan. Saatan ehkä näin kyetä tukemaan ja kuuntelemaan toista ihmistä edes jollain tavalla - ennen se ei olisi kai oikeastaan ollut mahdollista, olisin lähinnä päästänyt kaiken toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, koska kaiken negatiivisen käsitteleminen oli vaikeaa (omien ongelmien puiminen ei onnistunut, kuinka sitten kaverien ongelmat?!?!) :D Toisaalta kuitenkin surettaa se, etten osaa ehkä tarpeeksi silti tuoda toivoa ja lohdutusta vaikeisiin tilanteisiin, silloin kun sitä tarvittaisiin.. :S Haluaisin sanoa niin paljon enemmän, tuoda ulos päästäni sen mitä kaikkea ajattelen ja mietin!



PS. my bästa freund: tiedäthän sinä siellä, että oikeesti oot mielessäni ja rukoilen vain ja ainoastaan, että Jeesus siulle antaisi parasta mahdollista! :')
<3 Bless you
you're in my heart
and i'm here for you! :)



"Tahdon piirtää sulle taivaan,
tahdon että yhä uskot unelmiin,
ja sun maailma voi olla toisenlainen paikka,
jos sä tahdot niin...

Käsissään kantaa,
sua tiellä ohjaa,
Vapahtaja luonamme on ainiaan.."

(think twice: T.P.S.T)