Ja tähän suun pyyhintään loppuu myös tän viikon päiväkirjausjakso :D Ensi viikolla sitte uudet kujeet ja metkut. Saa nähä, miten kerkiää tänne tulla ees juttuja purkamaan! (No kyl mie kerkeen, siitähän ei oo huolta, koska mie vietän yleensäkin koneella aikaa joka tapauksessa liikaa!)

Hmm, mitä viikolla siis tapahtui. Alkuviikko oli kumman tylsä ja väritön, ei tapahtunu oikeestaan mitään. Niinpä aikaa oli enemmänkin sekoilla ittensä kanssa :D Vuodenvaihteen lähestyessä touhua ilmaantui kuitenkin mukavasti ja tässä loppuviikosta on ilmaantunut kaikenlaista. Ja ensi viikkokin on nyt sitten tosiaan lähes täyteen buukattu!

On tullu tässä seurailtua samalla tuota mäkiviikon kulkua. Eihän se nyt ehkä oo ihan parhaalla mahollisella tavalla suomalaisittain menny, mut on kai sillä Ahosella vielä jonkinmoiset mahkut, vissiin. Tiedä niistä sitten. Schlierin ja kumppaneitten (=itävaltalaisten) huimaa pärjäämistä on tullu nähtyä jo niin runsaasti, että korvista tulee, joten sikseen tuo mäkihyppäilyn seuraaminen on alkanu muuttua vähä puun makuiseksi. Tosin mie oonkin käyttänyt nuo mäkihyppylähetysajat puoliksi torkutellessa, eli se kisan toinen puolisko yleensä menee enemmän ja vähemmän unisissa tunnelmissa - hyvä jos sitä jaksaa suomalaisten hypyt kattoa (mikäli niitä suomalaisia on ees ollu toisella kierroksella ;D)

Kävin tänää taas kämpällä. Keli meni aika lumiseksi jossai vaiheessa ja varsinki takastullessa miuta huvitti tää joittenki ajokulttuuri. No tietysti sitä lunta tuli, näkyvyys oli heikompi ku tavallisesti ja kaistojen välit pöllyttää sitä lunta entisestään jne. Mut että pitää ajaa 50 km/h nopeutta moottoritiellä? Sitä ei meikäläinenkään oikee jaksanu välillä katella ja sorruin sitte siellä ohittelemaan eli pöllyttelemään lisää lunta minäkin :D Hah..

Löysin tänää vielä Ipanapan Talvilaulut -cd:n, millä on se Irinan Kissa pakkasessa! Ihan parasta :D Se pelasti päivän. 
Nyt se jäi kyllä sitte soimaanki päähän...

"Oi voi kissoja, voi niitten pieniä tassuja, 
ei niitä ole luotu pakkaseen.
Oi kesäkissoja, voi niitä pieniä rassuja,
kissa kuuluu kotiin lämpöiseen.

Jos kissan ottaa omakseen,
se kuuluu ydinperheeseen."