ja pitäähän sitä taas tänne tulla jotain pölpöttämään. Tän päivän kohokohta: sain kirjeen!!! (thnx to Toushi) :D Pitää siihen jotain joskus vastata. Tai siis ei mitään "pidä", kivaahan se on, siis kirjottaa kirjeitä... Ajatus pätkii..

Kävin äsken ulkona käveleksimässäkin. Siel on niin kovin kaunista, että ihan hengästyy. No joo, hengästyminen mun kunnolla voi kyllä johtua jostain ihan muusta kuin luonnon kauneudesta :D Mut siis ne puut ja lumi ja kaikki! Teki vaan mieli jäädä töllistelemään joka kadunkulmaan niitä huurteisia oksia. Mut leuka siinä meinas jäätyä, vaikkei siellä paljoo pakkasta olekaan. Tääl kaupungissa kun tuo viima puree aika tavattomasti jokatapauksessa.

Ja kouluhan se sitten alkoi. Ei ois muuten osannu kuvitella, miten vaikeeta oli taas herätä seittemältä pitkän loman jälkeen, kun viime aikoina on kuitenki tullu nukuttua sinne lähemmäs puoltapäivää. Teki niin mieli jäädä köllöttelemään petin pohjaan, mut eihän meikäläisen omallatunnolla olla pois koulusta. Koska minähän en lintsaa, koskaan!! Ja nyt nenä kasvaa ja korvat heiluu, sillä just tänään vasta kattelin ruotsin tunnilla mun poissaoloja, ja että kuin monta kertaa ois vielä mahollista olla "luvallisesti" poissa. Tais olla jotain 4 tai 5 kertaa, mitkä voisin käyttää. Joten saa nyt nähä :) Ruotsi on niin itkettävä aine kumminkin, sitä ei voi ymmärtää.. Mut tiedän tiedän, ehkäpä just siitä syystä siellä tunneilla ois hyvä olla....

Mitähän muuta. Ainiin, otin tänään pienet tupluurit <-- ja tuon sanan muuten opin siellä ruotsin tunnilla :D Ei ne tunnit siis ihan turhia ole. Mut miten yks, vaikka kuin hienokin sana, auttaa mua tulevassa ammatissani? Kysyn vaan.. Hah.. Mut joo, siis ne päikkärit kesti jostai neljästä aina lähelle kuutta. En mie kyllä niin kauaa nukkunut, vaan olin ennemmin semmosessa horteessa suuren osan aikaa. Kuuntelin kun naapuri meuhkasi pihalla jne. Ja näin jotain ihan sekoa untakin, mihin lopulta heräsin. Siinä unessa siis olin laittanu jotai kynttilöitä seinän reunukselle palamaan ja nukahtanut sitten onnelliseen uneen. Ja sitte kun siinä unessa heräsin, niin se seinä sekä osa lattiaa oli palanut, ja siitä aukosta näky aina maahan saakka :D Kauhiaa. Paha painajainen. Mut tosin siinä unessa mie en ollu kotonani, vaan jossai pienemmässä mökissä metän keskellä. Oli siellä muitakin ihmisiä, mut en oikeestaan tuntenu niitä. Kumma uni kaiken kaikkiaan.

Hmm. Nyt alkais kyllä tekemään kahvia mieli. Joten vois lopetella päivän tapahtumien kertaamisen tältä erää. Oikeastaan ne melkeen tuossa olikin, ei tänään oo paljoa tapahtunu.